Omladinska mreža URS izabrala novog predsednika

0

U gradskoj skupštini u Loznici održana Izborna skupština Omladinske mreže Ujedinjenih regiona Srbije, na kojoj je jednogasno izabran za predsednika Bojan Radovanović, kao i dva potpredsednika i upravni odbor Omladinske mreže URS od 10 članova.

Radovanović je rekao da će kao novoizabrani predsednik nastojati da svojim radom opravda poverenje koje mu je dato, i da će pružiti podršku svim omladincima koji budu želeli da učestvuju u omladinskim aktivnostima i time doprinesu boljem napretku URS u Loznici.

On je naveo da je veliki problem mladih nezaposlenost, ali da loznička Omladinska mreža nema mogućnost da u velikoj meri utiče na to, naglasivši da će kroz određene ideje i projekte pokušati da poboljšaju kvalitet društvenog života mladih u Loznici.

Potpredsednik URS i gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović je obraćajući se prisutnima rekao da je politika koju zastupa URS oduvek bila jasna, a to je da zajedničkim radom i snagom svog primera, pozovu i druge da im se pridruže.

– Mi imamo veoma ambiciozan, ali realan i ostvarljiv plan, da Loznica bude lider Zapadne Srbije – rekao je Petrović, naglasivši pri tom da će se u narednom periodu intenzivirati aktivnosti kako bi uključili mlade u život lokalne zajednice, i pružiti im šansu da iskažu svoju kreativnost i energiju.

Omladinska mreža URS u Loznici postoji od osnivanja stranke i trenutno broji oko 200 članova.

Оставите одговор

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas