„OLUJA“ U BIOSKOPU CENTRA ZA KULTURU “VUK KARADŽIĆ “

7. 2. 2023.
KIKORIKI: VEĆ VIĐENO
Neodoljiva Kikoriki družina vraća nam se u novoj nezaboravnoj porodičnoj avanturi. Kraš odlučuje da svom najboljem prijatelju Bariju priredi nezaboravnu rođendansku zabavu. On angažuje agenciju „Već viđeno“, koja svojim klijentima organizuje uzbudljive avanture na putovanju kroz vreme. Tokom ove pustolovine, Krašovo nepoštovanje pravila izazvaće kataklizmičnu nesreću, usled koje će njegovi prijatelji biti raštrkani u različitim vekovima. Da bi spasao drugare i bezbedno ih vratio kući, Kraš mora brzinom munje da putuje kroz prošlost i budućnost. Vremena je malo, pa će pomoć morati da potraži od svog alter ega iz drugog vremena.
Film je sinhronizovan na srpski jezik.
Reditelj Denis Černov
Utorak u 17.00 časova
Cena ulaznice 350 dinara

OLUJA
Drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo. U toj bici za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici.
Film beleži odličnu gledanost, za prvi vikend prikazivanja ostvarena je izuzetna brojka od 30 000 gledalaca, rame uz rame sa blokbasterom, filmom „Avatar“ koji je istovremeno imao 11 000 gledalaca.
Uloge: Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marija Pikić, Novak Bilbija, Davor Janjić, Slavko Labović, Ivan Vujić
Reditelj: Miloš Radunović
Projekcija je u 19.00 časova.
Cena ulaznice 350 dinara

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas