ODRŽANO PRVENSTVO U MAŽORET PLESU Loznica sjajan domaćin

Za samo mesec dana bavljena mažoret plesom, devojčice iz kluba Banja Koviljača pobrale su ogromne simpatije sugrađana. 

Grad Loznica je bio domaćin i pokrovitelj Državnog prvenstva u mažoret plesu čiji je organizator Evropska mažoret asocijacija (EMA) uz podršku Turističke organizacije grada Loznice.
Ovo prvenstvo je održano u nedelju 19.5.2024. godine u Loznici na platou ispred Vukovog doma kulture gde se takmičilo stotinak devojčica u različitim formacijama i kategorijama. Takmičarke su stigle iz više gradova Srbije: Leskovca, Beograda, Bele Crkve, Apatina, Šapca i Loznice. Naš grad je predstavljao novoosnovani mažoret klub Banja Koviljača. Mažoret ples predstavlja savršen spoj plesa i sporta i osvaja srca kako samih učesnica tako i brojne publike.

Prvenstvo je otvorila narodna poslanica Dragana Lukić koja je učesnicima poželela dobrodošlicu i podsetila da Loznica ima niz kvalitetnih događaja svake godine, a takmičenje u mažoret plesu učiniće da se nađe na još višem mestu na turističkoj mapi Srbije.

Direktorica TOGL Snežana Perić navela je da je cilj da Mažoret klub Banja Koviljača ubrzo bude učesnik evropskih i svetskih takmičenja

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas