Obaveštenje iz Gradske uprave u Loznici

Gradska uprava Loznice raspisala je tri konkursa za unapređenje svojstava zgrada, kroz bespovratno sufinansiranje investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada. Reč je o velikoj podršci iz gradskog budžeta za rekonstrukciju i zamenu krovova, instalacija i elektroinstalacija, interfona, uvođenja video-nadzora, zameni ulaznih vrata, stolarije i bravarije, kao i kupovini uređaja i opreme (razne pumpe, popravka ili kupovina liftova).
Za tu namenu planirana su po tri i po miliona dinara pri čemu je učešće grada u jednom projektu do 50 odsto, a mogu konkurisati stambene i stambeno-poslovne zgrade sa teritorije celog grada Loznice.
Konkurs je otvoren do 17. juna a sva dokumentacija sa tekstom javnog poziva dostupna je i na internet stranici grada. Za sva tri konkursa važi da upravnici zgrade, u skladu sa dogovorom na skupštini stambene zajednice, dostavljaju predmer i predračun radova koje hoće da urade na zgradi. Stambene zajednice iz svake zgrade u trenutku podnošenja prijave na računu moraju imati deset odsto finansijskih sredstava od vrednosti predmera i predračuna.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas