Nova provera za KMF Loznica Grad stižu Bjankoneri iz Beograda

Futsal tim Loznica ovog vikenda igra novu pripremnu utakmicu. Oni će u Banji Koviljači u subotu sa početkom od 20:00 igrati sa beogradskom ekipom KMF Bjankoneri u hali OŠ Vera Blagojević.
Naš tim se uspešno priprema za nastupajuću debitantsku sezonu u futsal ligi. Na raspolaganju imaju halu Lagator, salu u Lešnici i salu u Banji Koviljači.
-Zbog radova u hali Lagator treniramo u Lešnici a utakmicu igramu u Banji Koviljači. Hteo bih da se zahvalim Nenadu Radiću zaduženom za sport što mahsimalno izlazi u susret našoj ekipi i uvek je spreman na svaku vrstu pomoći. Nama sledi još jedna utakmica i još jedno novo iskustvo za mlade igrače. Radimo dobro i napredak je vidan a kad ima napredka doćiće i rezultati – kazao je trener Peđa Osećanski.

Fudbaleri Loznice u 4.kolu igraju derbi začelja tabele. Oni će biti gosti u Ljubiću ekipi Poleta. Loznica posle 3.kola ima samo jedan bod dok Polet nema ni jedan bod na svom kontu. Još jedna dobra prilika da se lozničani vrate sa gostovanja sa makar osvojenim bodom. Utakmica se igra u nedelju sa početkom u 11:00.

U novoformiranoj zoni Kolubarsko – Mačvanskoj ekipa Borca iz Lešnice gostuje u Valjevu Radničkom. Klupčani takođe gostiju u Đapcu gde će ih dočekati Radnički Šabački. Obe utakmice igraju se u subotu sa početkom u 16:00

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas