Nerešeno sa Trajalom zahvaljujući košarkaškom prekršaju (video)

Loznica je odigrala 1:1 protiv Trajala na svom terenu u okviru 30.kola Prve lige Srbije.

Nije Loznica uspela napraviti treću pobedu u nizu i ako je bila sasvim blizi tom učinku. Imala je Loznica vođstvo od 1:0 golom kapitena Komarčevića ali zahvaljujući  sudiji Filipoviću dosuđen je čudan košarkaški prekršaj koji su gosti pretvorili u gol. Još nismo videli ovakav prekršaj u fudbalu. U svakom slučaju na ovako bitnoj utakmici ne svira se ovakav prekršaj, kriterijum mora biti ujednačen i baš iz tog razloga u skorije vreme nećemo imati naslednika Milorada Mažića. Posle izjednačenja imala je Loznica još dve izgledne prilike za gol. Prvo se spetljao Martinkević a potom Komarčević glavom šalje loptu tik pored stative.

Ostaje žal za sva tri boda, gosti iz Kruševca mnogo zadovoljniji odlaze kući a Loznici ostaje da rehabilituje svoje redove i nastavi uspešno narednih 7 kola do kraja prvenstva.

Pre početka utakmice minut ćutanja održan je za bivšeg fudbalera Loznice Maria Božića i bokserskog radnika Zivadina Milićevića. Tom prilikom predsednik kluba Željko Marković uručio je dres sa brojem 7, sinu Maria Božića.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas