Nerešeno sa Trajalom zahvaljujući košarkaškom prekršaju (video)

Loznica je odigrala 1:1 protiv Trajala na svom terenu u okviru 30.kola Prve lige Srbije.

Nije Loznica uspela napraviti treću pobedu u nizu i ako je bila sasvim blizi tom učinku. Imala je Loznica vođstvo od 1:0 golom kapitena Komarčevića ali zahvaljujući  sudiji Filipoviću dosuđen je čudan košarkaški prekršaj koji su gosti pretvorili u gol. Još nismo videli ovakav prekršaj u fudbalu. U svakom slučaju na ovako bitnoj utakmici ne svira se ovakav prekršaj, kriterijum mora biti ujednačen i baš iz tog razloga u skorije vreme nećemo imati naslednika Milorada Mažića. Posle izjednačenja imala je Loznica još dve izgledne prilike za gol. Prvo se spetljao Martinkević a potom Komarčević glavom šalje loptu tik pored stative.

Ostaje žal za sva tri boda, gosti iz Kruševca mnogo zadovoljniji odlaze kući a Loznici ostaje da rehabilituje svoje redove i nastavi uspešno narednih 7 kola do kraja prvenstva.

Pre početka utakmice minut ćutanja održan je za bivšeg fudbalera Loznice Maria Božića i bokserskog radnika Zivadina Milićevića. Tom prilikom predsednik kluba Željko Marković uručio je dres sa brojem 7, sinu Maria Božića.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas