Nerealan samo bod Loznica – Budućnost 1:1 (video)

Kako su počeli jesenji deo prvenstva fudbaleri Loznice, nerešeno protiv Mačve, tako su ga i završili nerešeno protiv Budućnosti. Mnogo bolja u ovom meču bila je Loznica ali boljka realizacije se nastavila i to je najveći razlog zbog čega Loznica na kontu nema još najmanje 9 bodova. Imali su igru puleni Dragana Mićića sve je delovalo odlično, vodeći gol iz akcije koja je fantastična i umesto da se protivnik baci na leđa usledio je prvi šut u okvir gola i kazna.

Malo je Loznici jedan Dragiša Komarčević, momak koji je u potpunosti ove sezone ispunio očekivanja svih u klubu. On je bio i jedini strelac na utakmici protiv Budućnosti gde je Loznica pružila najbolju igru ove jeseni još od Čačka.

Dobro je to što je Loznica  ove jeseni izbacila nekolicinu mladih fudbalera poput Bogdana Bogdanovića. Međutim neki očegledno nemaju mesta u ovom timu i tu su jer klub nema dovoljan fond igrača.

Sa druge strane, Loznica je samo jesenas osvojila 31 bod a za celu prošlu sezonu 37 bodova. Nema bojaznosti od ispadanja iz treće lige kao u protekle 3 godine.

Sledi pauza a od proleća Loznica će pored nekoliko igrača morati potražiti teren na kojem će igrati utaakmice zbog izgradnje novog stadiona.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas