Najbolja sezona na kupalištu, 33 hiljade kupača

Zatvorena je četrnaesta sezona kupanja na Lagatoru. Ovo je najuspešnija sezona od otvaranja bazena u Ustanovi za fizičku kulturu Lagator.

Prema rečima upravnika bazena Stefana Mitrića ovoga leta, od 16. juna do sada, prodato je oko 33 hiljade ulaznica, ali je kupača bilo više jer je ulaz za decu do sedam godina besplatan, a bilo je prodato i više od 150 sezonskih karata.

 – Vreme je uticalo na finiš sezone koja je bila jedna od boljih, možda i najbolja posle rekorde iz 2012. kada je bilo prodato oko 43.000 ulaznica. Uspeli smo da uradimo sve što smo planirali, i besplatnu obuku neplivača koju je prošlo stotinak mališana kao i stilova koju je pohađalo između 60 i 70 plivača. Za razliku od prethodne ova sezona je bila mnogo bolja i u organizacionom smislu, što se tiče rada spasilačke i svih ostalih pratećih službi iako se radilo drugo leto zaredom u uslovima pandemije. Najbitnije je da su posetioci bili zadovoljni i da je i ova sezona protekla bez problema -kazao je Mitrić

Sezona će zvanično biti okončana danas, a na kupalištu će odmah početi sa pripremama bazena za naredni period mirovanja.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas