Nagrade „Turistički cvet“ za TOGL i Sunčanu reku (video)

Na manifestaciji „Turistički cvet“ koja je održana 16. decembra 2021. godine u svečanoj sali Opere i teatra Madlenianum u Beogradu, koju je organizovala Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija grada Loznice je drugi put za redom nominovana za jednu od tri najuspešnije u Srbiji, a festival Lilalo je proglašen za jednu od četiri najbolje manifestacije u zemlji. Prestižna nagrada „Turistički cvet“ dodeljena je Etno selu „Sunčana reka“ iz Banje Koviljače u kategoriji ugostiteljski objekti za smeštaj.
Ovaj veliki uspeh je još jedna potvrda odgovornom poslovanju Turističke organizacije grada Loznice kojoj su prioritetne aktivnosti promocija i razvoj turizma grada Loznice, organizovanje manifestacija i saradnja sa privrednim i drugim subjektima u turizmu.
Nagradu „Turistički cvet“ dodeljuje Turistička organizacija Srbije za značajna ostvarenja i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji. Žiri čini pet članova afirmisanih stručnjaka iz oblasti turizma, kulture i medija, dok se šesta ocena dobija na osnovu glasanja internet publike.
Kriterijumi za dodelu nagrade u kategoriji Turistička organizacija (u Srbiji ih ima 136) su obogaćivanje kvaliteta, sadržaja i raznovrsnosti turističke ponude destinacije, kvalitet marketinških aktivnosti – internet stranica, društvene mreže, promotivni materijal, nastupi na sajmovima, organizacija događaja i njihov program, medijska zastupljenost, informativni centri, ostvaren turistički promet, saradnja sa turističkom privredom i drugim privrednim subjektima. Nominuju se tri najuspešnije u Srbiji, a ove godine, drugi put za redom, Turistička organizacija grada Loznice je jedna od njih.
Takođe možemo da se pohvalimo da je „LilaLo“ festival, sa kojim smo prvi put konkurisali za ovu prestižnu nagradu, izabran za jednu od četiri najbolje manifestacije u zemlji. Kriterijumi za dodelu nagrade u kategoriji Turistička manifestacija su kvalitet programa i sadržaja ponude, broj izlagača i ponuđača roba i usluga, broj posetilaca manifestacije, marketinške aktivnosti – internet stranica, društvene mreže, promotivni materijal, promocija manifestacije.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas