Miroslava Pejica prešla u Srpsku naprednu stranku

1

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je visoki funkcioner Ujedinjenih regiona Srbije u Loznici Miroslava Pejica napustila tu stranku i prešla u SNS.

Kako Loznica Info saznaje, Pejica je iskoristila priliku i posetu ministarke energetike Zorane Mihajlović da bi saopštila svoju odluku. Pejica je navodno nezadovoljna politikom koju vodi URS u Loznici, što je navodno glavni razlog prelaska u tabor Srpske napredne stranke.

Tragom ove informacije pozvali smo kancelariju SNS u Loznici, međutim u stranci su rekli da ne mogu to potvrditi jer ne znaju ništa o tome. Takođe, zvali smo i kancelariju URS – a, ali se na telefon niko ne javlja.

Ko je Miroslava Pejica ?

 Rođena je 25. januara 1962. godine u Loznici. Diplomirala je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

Radila je u Holding kompaniji “Viskoza” Loznica na poslovima glavnog inženjera automatike i rukovodioca elektro-održavanja fabrike “Energetika”.

Od 1999. do 2004. radila je kao profesor stručnih predmeta u “Tehničkoj školi” u Loznici.

Nakon lokalnih izbora 29. oktobra 2004. izabrana je na mesto zamenice predsednika skupštine grada Loznice. Bila je poslanica u Skupštini Srbije u dva mandata. Članica je opštinskog odbora URS  u Loznici od njegovog osnivanja.

1 thought on “Miroslava Pejica prešla u Srpsku naprednu stranku

Оставите одговор

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas