Ministar Stefanović čestitao Badnji dan

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović poželeo je danas svim pripadnicima Vojske i našeg naroda, koji obeležavaju Badnji dan, da se u ovom danu posvete svojim porodicama i da ovaj praznik provedu u miru, sreći i blagostanju.
Stefanović je rano jutros isekao badnjak u Dobanovcima, koji je blagosiljao major Stevan Stevanović, vojni sveštenik na službi u Gardi, nakon čega ga je doneo do zgrade Ministarstva odbrane, dok će badnjak u skladu sa običajima u večernjim satima biti unet.

“Kada kažemo tradicija srpskog naroda, tu nikada ne smemo zaboraviti našu vojsku. Ona je uvek bila uz svoj narod, uvek na prvoj liniji kada god je bilo najteže i u borbi protiv koronavirusa i u vanrednim situacijama i kada god je trebalo biti uz svoje građane, pripadnici Vojske su bili tu. Na današnji dan želim da im posvetimo dodatnu pažnju i da pokažemo da država poštuje to što su uvek na braniku otadžbine – zato što su borci, zato što se trude i zato što su iskrene patriote” naglasio je ministar odbrane.

Budite bolje informisani od drugih, dobijajte informacije u sekundiPREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas