Fudbaleri Radničkog Stobex uveliko se pripremaju za predstojeću sezonu u Kolubarsko- Mačvanskoj zoni. Na treninzima redovno ima oko 30 fudbalera koji će konkurisati za prvi tim. Ima iskusnih poput Predraga Gavrića a po tradiciji i ove godine Stobex će u vatru ubaciti nekolicinu mladih igrača.

Poznato je da je ovaj klub stvorio veliki broj superligaških i prvoligaških fudbalera a jedan od njih upravo trenira sa ekipom u Klupcima.

Radi se o bivšem igraču Loznice koji je u prošloj sezoni nosio dres prvoligaša Bežanije Nenadu Milovanoviću. On je posle odustajanja Bežanije od prve lige postao slobodan igrač i trenutno vaga ponude klubova a redovno trenira sa Radničkim.

-Sigurno je da će Milovanović pronaći aganžman ali ukoliko se to ne desi on će uvek moći da računa na naš klub. Možda ja u potaji i želim da on ostane sa nama bar polusezonu ali mislim da to nije realno za fudbalera njegovog potencijala. Ove sezone imaćemo više iskusnih igrača u timu i jedan veoma dobar igrački kadar. Ponovo će da pružimo priliku za afirmaciju mladih igrača u našem klubu pa otuda imamo veliku prisutnost na treninzima – kaže direktor kluba Čedo Stojnić

D.Marković

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mintu Raikonen, supruga Kimija Raikonena.

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Exercise euphoria??

Објава коју дели Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) дана

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas