Migranti vezali radnicu apoteke

Migranti iz Alžira A.C. (24) i A. K. (23) uhapšeni su u Malom Zvorniku zbog sumnje da su počinili četiri krađe u ovom gradu i razbojništvo u Subotici. Sa krivičnim prijavama oni su privedeni u Osnovno javno tužilašto u Loznici, a sudija za prethodni postupak im je odredio pritvor do 30 dana. Protiv A.K. je podneta i krivična prijava zbog napada na policajca.
Oni su u četvrtak oko 15 časova ušli u apoteku koja se nalazi u blizini autobske stanice i tražili lekove iz grupe Lyric, koji mogu da se dobiju samo uz recept. Kada je radnica odbila da im izda lekove, fizički su je napali, vezali kanapom i nabili kesu na glavu. Iz apoteke su odneli lekove, novac i mobilni telefon, zaključali i pobegli.

Razbojnici su dolijali zahvaljujući policiji u Malom Zvorniku koja je veoma brzo rasvetlila dve krađe koje su u ovom gradu počinili u subotu i juče.
Migranti su se obreli u Malom Zvorniku gde su nastavili da upadaju u lokale i kradu novac, tehničku robu i hranu. A.C. je, prema navodima policije, u subotu provalio u prodavnicu boja i lakova i lokal brze hrane i ukrao 100 evra, 12.000 dinara i dva mobilna telefona, koje je policija pronašla i vratila vlasnicima.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas