Mićić pokrenuo motore Loznice (video+foto)

Posle duže pauze fudbaleri Loznice danas su počeli pripreme za prolećni deo sezone u Prvoj ligi Srbije. Trener Dragan Mićić izvršio je prozivku igrača na Lagatoru a pre njega prisutne fudbalere pozdravili su predsednik kluba Vlastimir Lukić i njegov zamenik Milivoje Cvetinović.

Na prvoj prozivci pojavilo se 28 fudbalera,među kojima je Igor Ristivojević novo pojačanje Loznice dok će napadač koji stiže iz Partizana Slobodan Stanojlović biti sutra priključen ekipi. Veliki broj fudbalera je prisutan od početka priprema poput Nikole Nikolića koji bi trebalo da bude alternativa za Mrkelu. Četri igrača Partizana su priključena pripremama i oni trebaju zadovoljiti trenera Mićića a tu je i najbolji igrač Budućnosti Krušik iz Valjeva, korpulentni napadač Plećić.

Za sada zvanična pojačanja su samo Ristivojević i Stanojlović, ono što je dobro kao letos Mićić će moći da bira od igrača na probi šta zadovoljava njegove potrebe.

Vlastimir Lukić je u pregovorima sa proverenim igračima iz Superlige, jedan koji bi predstavljao dobro pojačanje i večitima, veoma blizu je aganžmanu u Loznicu.

Loznica će pripreme obaviti u dve faze, prva je početna na Lagatoru i dvorani Lagator, dok će druga biti obavljena izolovana u Tršiću.

U stručnom štabu Dragana Mićića ništa nije menjano, njegovi pomoćnici će i dalje  biti Branko Aćimović i Goran Maksimović.

Budite bolje informisani od drugih, dobijajte informacije u sekundiPREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas