Marjanović za primer direktorima javnih preduzeća (video)

Ustanova za fizičku kulturu “Lagator“ u proteklom periodu postala je jedna od najsavremenijih i najbolje organizovanih na ovom području.

Tokom prošle godine renovirani su objekti, urađen savremen restoran i organizovana brojna sportska takmičenja. „Lagator“ funkcioniše kao servis građana i nastoji da svim da svim zahtevima izađe u susret, a naročito sportskim klubovima sa teritorije grada Loznice.

Direktor UFK “Lagator” Željko Marjanović kaže da kroz ovu ustanovu svakodnevno prođe veliki broj ljudi, a naročito u letnjem periodu kada su otvoreni bazeni.

“U toku proteklih godinu dana mnogo stvari je urađeno. Ustanova je dodatno opremljena, uhodane su procedure rada, načini funkcionisanja, kao i odnosi među članovima ustanove. Takođe, ima još dosta prostora da se napreduje u pogledu delatnosti koje treba obavljati kako bi se kopletno iskoristili svi kapaciteti ustanove. Trudimo se da budemo najbolji, ali još mnogo ima da se radi da bi došli do najviše ocene”, rekao je Marjanović.

On poručuje i da će do kraja godine biti postavljen novi parket, kao i nove stolice na tribinama, kao i novi turnir u malom fudbalu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas