MALI ZVORNIK Otklanjanje kvarova i čišćenje saobraćajnica (video)

U toku otklanjanje kvarova na elektromreži i čišćenje saobraćajnica na teritoriji malozvorničke opštine

Mobilne ekipe od ranog jutra su na terenu i nastavljaju radove na otklanjanju kvarova na elektromreži u opštini Mali Zvornik, koje su izazvale obilne snežne padavine proteklih dana.

Uporedo sa navedenim radovima, odvija se i čišćenje snega na putevima prema utvrđenim prioritetima.

Prema rečima predsednika opštine, Zorana Jevtića, najpre će biti očišćeni putevi od značaja za rad ekipa koje rade na osposobljavanju elektrodistributivne mreže, kako bi mogli da u što skorijem roku otklone kvarove i uspostave uredno snabdevanje strujom.

On je naveo da će veći deo takvih puteva biti očišćen u toku dana i zamolio sugrađane za strpljenje i razumevanje, jer će iz navedenih razloga najpre biti čišćeni putevi neophodni za prolaz ekipa Elektrdistribucije, od kojih su neki u nenaseljenim delovima opštine.

Jevtić je rekao da je situacija na terenu teška i komplikovana za rad, budući da ima mnogo stabala koja su pala na puteve ili pokidala električne vodove, kao i nepristupačnih deonica, ali da će ekipe na terenu učiniti sve da u najkraćem roku dođu na lokacije i otklone kvarove.

U toku dana u ispomoć mobilnim timovima u Malom Zvorniku stigli su radnici Elektrodistribucije iz Loznice i Novog Sada, što bi trebalo da doprinese bržem otklanjanju kvarova na mreži i uspostavljanju urednog snabdevanja strujom.

Fotografije i video snimci u prilogu teksta nastali su jutros oko 05 časova, prilikom radova u mesnim zajednicama na teritoriji opštine.

U prilogu je i fotografija spiska putnih pravaca koje je EPS tražio da budu očišćeni kao prioritetni za rad ekipa na terenu.

 

Sufinansirano od strane opštine Mali Zvornik

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas