MALI ZVORNIK „Miholjski susreti sela“ biće održani ponovo na jesen

Za organizovanje manifestacije „Miholjski susreti sela“ u 2024. godini opština Mali Zvornik dobila je od Ministarstva za brigu o selu Republike Srbije 500.000 dinara.
Ugovor o dodeli sredstava lokalnoj samoupravi za ove namene zamenik predsednika opštine, Milisav Despotović, potpisao je sa ministrom Milanom Krkobabićem pre dva dana u Beogradu.
On je zahvalio ministarstvu uz čiju podršku će na jesen u opštini Mali Zvornik po 2. put moći da bude organizovana manifestacija koja promoviše život na selu i izvorne vrednosti.
Despotović je rekao da su navedena sredstva bespovratna i da su dodeljena opštini Mali Zvornik putem Javnog konkursa ministarstva, objavljenog u februaru tekuće godine, te da će ostala finansijska sredstva neophodna za realizaciju manifestacije obezbediti lokalna samouprava iz sopstvenog budžeta.
Organizovanje ovog događaja povereno je Turističkoj organizaciji opštine Mali Zvornik.
I ovog puta, za posetioce predviđen je raznovrstan program, uz celodnevno druženje, prezentaciju domaće hrane, pića, rukotvorina, različita sportska nadmetanja, kao i prigodan kulturno – umetnički i zabavni program.
Mesto održavanja manifestacije, odnosno selo u kojem će ovaj događaj biti realizovan, biće određeno prema mogućnostima u pogledu prostora potrebnog za izvođenje programa i ostalim uslovima koje je neophodno da ispunjava.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas