Magija Radivojevića i čuda Grujića za finale (foto+video)

U finalu Božićnog turnira za seniore sastaće se ekipe Kafe Proleće i Restoran Donji Grad, ponavlja se finale od pre dve godine.

Ekipi Vagen Marteks finale i dalje ostaje samo san. Ovaj put nije im pomogao ni futsal reprezentativac Srbije Aleksandar Živanović jer su poraženi od Kafe Proleća rezultatom 5:2. Fantastični Radivojević izvodio je na ovoj utakmici bravure poput najveći svetskih futsal asova.  U stopu ga je pratio trostruki strelac Komarčević. Kafe Proleće imalo je vođstvo tokom čitavog meča. Vagen Marteks uspevao je da se vraća u meč i smanji rezultat ali to je sve što su uspeli učiniti ekipi Nenada Vasiljevića. Aplauze na kraju meča od oko 1200 gledalaca potpuno su zaslužile obe ekipe.

U drugoj polufinalnoj utakmici sastali su se Autodelovi Pilica prošlogodišnji pobednik i najmlađa ekipa na turniru Restoran Donji Grad. Veoma brzo već u 2. minutu Autodelovi Pilica došli su u vođstvo od 1:0. Mogli su možda do ubedljivijeg rezultata ali ih je u tome sprečio neverovatnim odbranama Filip Grujić. Potom su sigurnom igrom čuvali stečenu prednost gde su koristili golmana u igri i nervirali publiku koja je zviždala za taj način igre i pravilo koje se igra samo još u Loznici. Inat i podrška publike probudili su mlade fudbalere Restorana Donji Grad koji su zaigrali brže i agilnije što im je donelo preokret i vođstvo od 2:1. Iskusna ekipa Autodelovi Pilica uspela je da izjednači 6. sekundi pre kraja meča i obezbedi penale.

Bolji u izvođenju penala bila je ekipa Restoran Donji Grad koja se plasirala u finale.

U konkurenciji veterana u finale plasirale su se ekipe Max Bet i Auto Pajić.

Max Bet je došao do pobede u poslednjoj sekundi utakmice golom Nikole Zagrađanina dok je ekipa Auto Pajić rezultatom 3:0 savladala Butik PWL XL Mobil.

Finalne utakmice igraju se u subotu 7. januara sa početkom u 18:00

 

 

[masterslider id=“7″]

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas