Lukić dovodi napadača Partizana u Loznicu

Predsednik Vlastimir Lukić koji je bio osporavan od strane dobronamernih, ostao je principijalan svojim stavovima, danas se to pokazuje kao odlučujućo faktor na uspehe na terenu. Treba li napominjati koliki su samo dugovi bili kad je preuzeo klub a da je danas Loznica jedan od najstabilnijih klubova u Srbiji bez ikakvih finansijskih problema. Klub funkcioniše domaćinski i dalje čuvajući status brenda grada. Lukić ima svoj cilj, do tog cilja stiže se teško i mukotrpno, potrebno je vreme a vremana sigurno ima da Loznica ne samo postane Superligaš nego da u elitnom rangu igra značajnu ulogu.

Posle potpisa Ristivojevića, kako prenosi PBG.News , Slobodan Stanojlović koji ima potpisan ugovor sa FK Partizan dolazi na pozajmicu u Loznicu. Ovaj fudbaler trebao bi biti zamena za Kostu Dražića koji je sporazumno napustio klub.

Radi se o jednom od najtalentovanijih napadača u državi koji je ove sezone u dresu Teleoptika postigao 14 golova a na utakmici protiv TEK Slobode postigao čak četri pogodka. Napadač, devetnestogodišnji momak koji je rođen u Bijeljini već je debitovao za Partizan protiv Vojvodine u Superligi, osim pozicije centarfora može da pokriva i obe krilne pozicije u napadu.

U FK Loznica nisu hteli da komentarišu ovu vest, već da će se obratiti medijima kad za to dođe vreme.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas