Loznički rukomet ima budućnost

MRK LOZNICA

Ovog vikenda stratuju rukometna prvenstva u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Misija vraćanja rukometa sa mrtve tačke počela je u MRK Loznica, novi ljudi, nova energija za duže staze. Počinje se sa stvaranjem rukometnih asova, a predvodiće ih Milan Nedeljković , Željko Kukić i Milan Ilić, nedašnji veliki asovi lozničkog rukometa. Ove sezone MRK imaće dve ekipe MRK Loznica i MRK Loznica 2 koju čine sve igrači i deca iz Loznice. Potencijala ima, treba biti strpljiv da se kroz predstojeće vreme iskaže.

Sa druge strane ŽRK Loznica Grad dobro se pripremao za predstojeću sezonu pod rukovodstvom trenera Jasmine Gajić. U ekipi je dosta mladih rukometašica koji će činiti prvi tim. I ako su mlade i neiskusne, devojke poručuju da će srcem igrati za svoj grad i dati sve od sebe da zabeleže što više pobeda. A rukomet se igra upravo srcem.

Za budućnost rukometa ne treba brinuti, oba kluba iskazuju veliku zahvalnost gradskim strukturama koji im izlaze u susret i obezbeđuju adekvatne uslove da se nesmetano bave ovim sportom.

ŽRK LOZNICA GRAD

Naš grad postaje sve jači na svim poljima pa tako  Gradska uprava sa razlogom povećava ulaganja u sport iz godine u godinu. Rezultati su u nekim sportovima već vidljivi a u skorije vreme očekujemo da i rukomet postane sport zbog kojeg će dvorana Lagator biti puna.

MRK Loznica 2 u subotu će dočekati ekipu Mačve od 15:00. MRK Loznica igraće u Beogradu sa Partizanom u nedelju od 20:00. ŽRK Loznica Grad svoju utakmicu prvog kola igraće u Valjevu protiv Metalca u subotu od 21:00. Zbog trenutne situacije, publici je zabranjeno da prisustvuje utakmicama. InfoLo je u saradnji sa Gradskom upravom obezbedio direktan prenos sportskih događaja iz dvorane Lagator. Sve prenose možete pratiti ovde na našoj stranici InfoLo.Tv UŽIVO ili na facebook i youtube stranici Loznica Info

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas