Lozničanin,ugledni hirurg, brine o najboljim srpskim bokserima u Uzbekistanu

Vladimir Mirončikov i dr Miodrag Lazarević

Devet srpskih boks asova u borbi za zlato i 200 000 dolara Epicentar svetskog boksa je Taškent u kome  se za medalje i najjači nagradni fond u istoriji ovog sporta bore seniori koji stižu sa svih strana meridijana. Šampionat sveta u konkurencijiseniora u Uzbekistanu startovao je pre pet dana i trajaće do 14. maja 2023.

Reprezentacija Srbije na Prvenstvu sveta broji devet bokserau sastavu: Omer Ametović (48-51 kg), Tamir Galanov (51-54 kg), Aleksej Šendrik(60-60,5 kg), Vahid Abasov (63,5 – 67 kg,), Almir Memić (71-75 kg), ArtjomAgejev (75-80 kg), Milosav Savić (80-86 kg), Sadam Magomedov (86-92 kg), VladanBabić (92+ kg), predvođeni selektorom Milanom Piperskim i stručnim štabom kojičine treneri Nijazumbetov Bolat, Horhe Matos Frometa, Pedro Ransel Granado,Aleksej Galejv i doktor Miodrag Lazarević.

Ugledni loznički hirurg dr Miodrag Mile Lazarević brine o zdravlju najboljih boksera koje naša zemlja ima. Dobro je poznato koliko ova velika ljudska veličina pomaže svim sportistima i klubovima u Loznici. Ipak posebno mesto u srcu dr Lazarevića je boks i BK Loznica, sa kojim se okitio i šampionskim titulama.  Sve to dobro je prepoznao Nenad Borovčanin i postavio Lazarevića na mesto prvog doktora reprezentacije Srbije.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas