U četvrtom kolu Prve lige Srbije fudbaleri Loznice gostovacć u Jagodini gde će se sastati sa istoimenom ekipom Utakmica se igra u subotu 5 septembra sa početkom u 18 časova uz direktan televizijski prijenos na TV Arenasport.

Futsaleri Loznice igraće prvi meč u dvorani Lagator sa ekipom FON iz Beograda koja u svom sastavu ima nekoliko reprezentativaca Srbije. Utakmica se igra u subotu sa pocetkom u 18:30.

Bokseri Loznice doveli su dva jaka pojačanja pred finani meč Superlige Srbije. To su dva Ukrajinska boksera Serhii Horskov 91kg i Zaroslav Khartsyz 63kg koji imaju veoma zapaženu reputaciju u Evropi. Tu su još Sandro Poletan, Adem Fetahović Semiz Aličić što bi trebalo da donese prevagu nad pet Ruskih boraca u Radničkom. Aleksandar Risimić i uprava Loznice najavljuju novu titulu prvaka države.

U međukolu Zonskog ranga takmicenja Radnički iz Klubaca pobedio je na svom terenu ekipu Spartak iz Ljiga sa 3:0. Borac iz Lešnice izgubio je u Vladimircima 2:1 a Mladost iz Donjeg Dobrića kod kuće poražen od Ribnice 2:0. U sledećem kolu sve tri ekipe igrace na gostujucim terenima.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas