Loznica u drugom kolu KUP-a (video)

KMF Loznica Grad plasirao se u drugo kolo KUP-a pobedivši u Lagatoru ekipu KMF Bezbednost iz Valjeva rezultatom 4:1.

Obe ekipe odigrale su ovaj meč nekompletne ali je ponovo publika imala priliku da vidi dobre poteze i pet pogodaka. Golove za Loznicu postigli su Mladen Ilić 2 gola,Stefan Despotović i Marko Avramović.

LOZNICA: Maksimović,Jevtić,Ilić,Avramović,Nikolić,Knežević,Đorđević,Gavrić,I.Savić,Despotović,Tubić, Stakić

Igrač utakmice: Mladen Ilić (Loznica)

Za Loznicu na ovom meču nisu nastupili Sredojević,Stanojević,Matić,Komarčević, Golijan, M.Savić, Lukić,Cerovac, Trifunović i Vagurić. Oni će verovatno igrati u drugom kolu KUP-a koji je na programu narednog vikenda. U ponedeljak 14 oktobra počinje prvenstvo kad će u Lagatoru gostovati do ove godine drugoligaš KMF Požarevac.

– Lep trenutak za početak sezone sa komšijama iz Loznice. Svaka čast momcima iz kluba Loznica Grad, domaćini dobri kao i uvek, vidi se da su spremni,zaslužili su ovu pobedu. Mi sezonu počinjemo za dva vikenda u Regionalnoj ligi,nadamo se dobrom učinku a ako nam se otvore kockice i za treću ligu mada nam to nije pririoritet – kazao je kapiten KMF Bezbednost Goran Petrović

Treneri Loznice Osećanski i Borić ove sezone biće na slatkim mukama, imaju u rotaciji veliki broj kvalitetnih igrača pa će borba za mesto u timu biti žestoka.

-Imamo još dve nedelje do početka prvenstva još uvek se uigravamo a večeras ste mogli da vidite i nešto novo što se tiče akcija ali i slabu realizaciju.  Vredno radimo i treniramo očekuje nas u prva dva kola veoma težak raspored sa ekipama koje žele u viši rang. Pokušaćemo da iz obe utakmice izvučemo maksimum a takođe i u sledećoj utakmici KUP-a – kazao je Peđa Osećanski

U dvorani Lagator trenutno je u funkciji samo jedna tribina pošto se renovira južna strana hale gde se postavljaju stolice. Mora se odati priznanje UFK Lagator, jer su i pored radova uspešno pripremili halu za odigravanje utakmice.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas