Loznica slavila u Kragujevcu 5:2

Lozničani nastavljaju pobedonosnu seriju, zabeležili su 13 pobeda uzastopno i ove godine su neporažena ekipa.

Ovaj put pobedili su u Kragujevcu domaću ekipu KMF Kragujevac Wild Boars rezultatom 5:2.

Da nije bilo lako govori činjenica da se na poluvreme otišlo rezultatom 0:1 a jedini strelac bio je Stefan Knežević. Domaća ekipa pokušala je na sve načine stići do preokreta ali ih je sačekala taktika trenera Osećanskog i još tri gola u mreži. Redom golove su postizali Sredojević,Stojanović,Sredojevič i Jeftić. Sve što je domaća ekipa uspela bilo je  samo dva gola u mreži Maksimovića.

Kragujevčani su se pokazali kao dobar domaćin i pravi organizator meča. Sa razlogom su prošle godine bili vicešampioni lige.

-Igrali smo timski dobro,mnogo bolje nego u prvom kolu i to nam je donelo rezultat. Svi momci zasluužuju čestitke ispunili su sve zahvteve na terenu – kazao je trener Peđa Osećanski

Protekle sedmice uprava kluba je pokazala kako se rukovodi klubom i pravi sportski rezultat. Odmah posle slučaja Komarčević reagovali su i doveli kvalitetnu zamenu u vidu mladog Marka Stojanovića.

U sledećem kolu 28.(ponedeljak) oktobra u dvoranu Lagator stiže odlična ekipa Pertanon koja takođe kao i Loznica ima obe pobede u prva dva kola.

Dvorana: Kragujevac,Sudije: Grujić Dejan i Majstorović Marko (Smederevska Palanka) Gledalaca: 50

LOZNICA: Maksimović,Jevtić,Stakić,Zarić,Sredojević, Knežević,Đorđević,Stojanović,Despotović, Lukić, Stanković.

Igrač utakmice: Dušan Sredojević (Loznica)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas