Loznica po meri građana – poziv građanima za budžet

Poštovani građani i građanke Loznice,
Pred nama je usvajanje budžeta Grada Loznice za 2022. godinu, u okviru kojeg će, kao i prethodnih godina biti opredeljena značajna sredstva za brojne važne projekte i aktivnosti, a sve u cilju unapređenja uslova i kvaliteta života naših sugrađana.
Budžet grada Loznice je godinama unazad razvojni i projektno orijentisan, a planirana sredstva se namenski troše uz domaćinski i odgovoran odnos prema novcu. Uvek smo bili otvoreni za ideje sugrađana, stvarajući čvrsto partnerstvo između privatnog, javnog i civilnog sektora u lokalnoj zajednici, kako bismo izgradili jaku Loznicu, u kojoj će svako imati svoju šansu i svoju budućnost.
Ove, kao i prethodne godine, javne rasprave o budžetu organizovane su onlajn zbog pandemije, a naši sugrađani imali su priliku da sva pitanja, nedoumice i predloge upute putem mejla i poruka.
Zahvaljujući ovakvom proaktivnom pristupu i našim građanima koji su dali dobre i korisne predloge, u 2021.godini iz budžetskih sredstava izgrađena su tri dečja igrališta, teretane na otvorenom, uvećana su sredstva za naknadu troškova za vantelesnu oplodnju, ali realizovane su i brojne druge aktivnosti na inicijativu Lozničana.
Imajući u vidu da je naš grad u protekle dve godine doživeo velike urbanističke i investicione promene i da je kontinuirani i predani višegodišnji rad dao ozbiljne rezultate u ostvarivanju cilja da Loznica postane lider zapadne Srbije i jedan od deset najrazvijenih gradova u Srbiji želimo da i ove godine čujemo vaše mišljenje o tome koji bi projekti trebalo da se nađu u budžetu Grada za 2022. godinu.
Pozivamo vas da se svoje predloge pošaljete na mejl projekti@loznica.rs ili poštom na Gradska uprava Loznica, Odeljenje za finansije, Karađorđeva 2, Loznica.

Gradonačelnik Loznice
Vidoje Petrović

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas