LOZNICA: Pali za minut,futsaleri odložili,Podrinju derbi (video)

Fudbaleri Loznice izgubili su na Ubu od Jedinstva rezultatom 2:0. Neshvatljiv pad u igri ekipe Dragana Mićića desio se u 86.minutu kad su primili oba pogodka. Do tad sve je delovalo besprekorno. Domaći igrači veoma grubo su startovali nad Dragišom Komarčevićem skoro svaki put kad primi loptu.

Loznica se posle 16 kola nalazi na 4.mestu i 30 osvojenih bodova. Ovo je veoma impozantno gledajući poslednje tri sezone kad je bila žestoka borba za opstanak.

U poslednjem kolu na Lagatoru Loznica dočekuje Budućnost iz Valjeva za koju nastupa nekadašnji miljenik Lagatora Marko Janković.

Futsaleri Loznice trebali su gostovati na Kosovu i Metohiji ekipi Leposavića. Igrače Loznice zahvatio je virus pa je njih 8 u petak i subotu potražilo lekarsku pomoć. Utakmica je zbog toga odložena i biće naknadno zakazan termin odigravanja. Loznica se i sa jednom manje odigranom utakmicom i dalje nalazi na 1.mestu.

Derbi Okružne lige odigran je u Lozničkom Polju gde je Podrinje savladalo Hajduk Stanko rezultatom 2:0. Golove su postigli Stanojević Dejan (evro gol sa 30 metara) a drugi gol postigao je Stefanović Đorđe.

Podrinje posle 14.odigranih kola se nalazi na 1.mestu sa osvojenih 29.bodova.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas