Loznica osvojili turnir u Osečini na redu finale u Krupnju i završnica u Šapcu

Nema pauze za KMF Loznica ove zime. Oni redovno igraju turnire do početka drugog dela prvenstva. Osvojili su sa impozantnim učinkom  prvo mesto na turniru u Osečini a večeras igraju  finale u Krupnju uz podršku sponzora firme “Frikos”  Ova utakmica počeće večeras (nedelja 05.01.) u 20:00.

Na međunarodnom turniru u Šapcu KMF Loznica plasirala se u osminu finala i igraće svoju utakmicu u utorak. Trenutno ovo je najači futsal turnir u Srbiji sa nagradnim fondom od 500.000,00

Finalna utakmica igraće se u subotu 11.01. Najveći favorit za osvajanje ovog turnira je ekipa Sind za koji igra šest standardnih reprezentativaca Srbije.

-Ove turnire igramo u malo jačem sastavu sa tri igrača koje planiramo za Prvu ligu. Želimo da vidimo gde smo i kako delujemo na terenu sa njima i veoma smo zadovoljni. Odmah po završetku turnira u Šapcu počećemo sa pripremama za drugi deo sezone. U pregovorima smo da dovedemo dva veoma kvalitetna igrača. Zahvalio bih se na nesebičnoj pomoći  Đorđu Panteliću našem sugrađaninu koji jedan od nacenjenijih futsal trenera u Srbiji – kazao je Peđa Osećanski za portal InfLo.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas