Loznica na penale ispala iz KUP-a (foto + video)

U prelepom ambijentu pred oko 500 gledalaca u dvorani Lagator odigrano je četvrtfinale KUP-a u kome su gosti sa Kosova i Metohije ekipa Leposavić prošli u polufinale posle bolje izvošenih jedanesteraca. Utakmica je u regularnom toku završena rezultatom 3:3.

Umor je stigao igrače Loznice koji su samo dan pre igrali prvenstvenu utakmicu u Prijepolju. Samo malo snage trebalo je za trijumf ali i sreće za prolazak dalje. Poveli su domaće golom Mladena Ilića ali su odlični gosti uspeli da preokrenu i na odmor odu sa golom prednosti 1:2. Posle uigrane akcije kod prekida izjednačio je Nikola Nikolić međutim Leposavić uzvraća i ponovo ima gol prednosti. Loznica preko Ilića ponovo poravnava rezultat a stativa sprečava da dođu u voćstvo pred sam kraj utakmice. Uzbuđenje je usledilo na samo nekoliko sekundi pre kraja kad Nikolić sa gol crte izbacuje loptu. Gosti su tražili pogodak od sudija međutim na snimku se vidi da lopta nije cela prešla gol liniju. Usledili su kazneni udarci za dobijanje pobednika. Gosti su bili uspešniji i na kraju dobili zasluženo veliki aplauz od publike u Lagatoru.

Lep gest Gradske uprave Loznica koja ni ovaj put nije zaboravila Srbe sa Kosova i Metohije. Marko Jovanović poželeo je dobrodošlicu gostima i uručio prigodan poklon ispred Grada Loznica.

V.Ilić

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas