Loznica do pobede u Valjevu na krilima Aličića

Bokseri Loznice pobedili su u prvom polufinalu ekipu Metalca na njihovom terenu rezultatom 4:10 i tako obezbedili veliku prednost pred revanš meč u Lagatoru.

Sve je počelo sjajnim mečom između reprezentativca Srbije Dušana Janjića i mladog Pinje Aličića. Iskusni Janjić već posle 30 sekundi borbe završio je na podu. Do kraja borbe videli smo sjajnog Aličića koji je demonstrirao veštinu boksa kakav Srbija nije znala da ima. Biti toliko ubedljiv protiv Dušana Janjića, nisu mogli ni najveći svetski bokseri na prvenstvima, ali je mogao tinejdžer u redovima Loznice Pinja Aličić.

U drugoj borbi kubanac Moya sasvim zasluženo savladao je Jovanovića. Adem Fetahović izašao je na megdan kubancu Fernandezu i pokazao zbog čega je jedan od najboljih boksera u Evropi. Fetahović je boksovao samouvereno i zasluženo stigao do pobede.

Na isti način potpuno samouvereno Sandro Poletan pobedio je Dašića i već tada nagovestio visoku pobedu Loznice.

Danijel Filipović nije imao svoje veče, Jovanović je dobio borbu zasluženo.

Valjevci nisu imali predstavnika do 91 kg pa je Bojan Čestić dobio meč bez borbe. Takođe Milutin Stanković nije izašao na ring Dušanu Veletiću, zbog čega bokseru Loznice nije ispunjena želja da se konačno sastane sa Stankovićem u ringu.

Konačan rezultat meča glasio je 10:4 za Loznicu.

Sve čestitke zaslužuju bokseri Loznice na čelu sa trenerima Robijem i Jovanovićem, kao i uprava kluba koja odlično uradila skauting za ovaj meč.

Revanš je u Lagatoru za sedam dana.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas