Lidl stigao u Loznicu (foto+video)

Prva Lidl prodavnica u Loznici otvorena je jutros u 8 časova, na adresi Luke Stevića 5. Na svečanoj ceremoniji predstavnici kompanije Lidl i pomoćnik gradonačelnika Loznice Ljubinko Đokić presekli su vrpcu i zvanično obeležili otvaranje prvog savremenog diskonta u ovom gradu. Osim u Loznici, Lidl od danas širi svoju prodajnu mrežu otvaranjem prodavnica u Pirotu i Kragujevcu, pa je ukupan broj prodavnica u Srbiji porastao na 33.

Svečano otvaranje uveličao je nastup dečijeg hora OŠ „Anta Bogićević“ iz Loznice, koji je dočekao prve posetioce. Kao i prilikom svakog otvaranja, Lidl nastavlja s praksom dobrog raspoloženja, pa su svi Lozničani, koji su ovog jutra prisustvovali otvaranju, mogli da kupuju proizvode po akcijskim, a ovoga puta i rođendanskim cenama, jer je 11. oktobra godišnjica Lidlovog poslovanja u Srbiji.

„Kompanija Lidl nastavlja da širi svoju mrežu, a uoči našeg prvog rođendana ponosni smo što možemo i građanima Loznice da ponudimo jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu. Pozitivni komentari i iskustva širom Srbije pokazuju da za kupovinu u Lidlu postoji veliko interesovanje, pa se nadamo da ćemo i u Loznici brzo da steknemo poverenje i približimo Lozničanima jedinstveno iskustvo kupovine“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Pomoćnik gradonačelnika Loznice Ljubinko Đokić poželeo je dobrodošlicu kompaniji Lidl i uspešno poslovanje u tom gradu. „Otvaranje još jednog objekta Lidla, jednog od najvećih lanaca diskonta na svetu, u našoj zemlji potvrđuje da su strani investitori zadovoljni uslovima poslovanja, koje nudi kako naš grad Loznica, tako i Srbija. Кonkurentnost na tržištu neizostavno nosi kvalitetniju i povoljniju ponudu proizvoda, što svakako vodi boljem životu naših građana. Dolaskom kompanija koje su pokrenule proizvodnju, ili su u fazi pokretanja, stopa nezaposlenosti će biti sve manja i manja. Rukovodstvu kompanije Lidl želim uspešno poslovanje u našem gradu“, istakao je Đokić.

     

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas