LEPIO PLAKATE Napadnut aktivista radikala (FOTO)

Loznica02 napadnut aktivista radikala decaku pokidana majica i izgreban vrat foto s.pajic_1000x0Maloletni A. D. (16), predsednik Mesnog odbora Srpske radikalne stranke u Joševi kod Loznice, napadnut je danas dok je lepio propagandni predizborni materijal u svom selu.

Njega je napao stariji čovek, meštanin, koji mu je pokidao majicu i izgrebao ga po vratu, a o svemu je obaveštena i policija.

Aleksandar Ilić, predsednik GO SRS, kaže da ovakvo ponašanje prevazilazi sve moralne i ljudske norme i apeluje da se politički neistomišljenici ne razračunavaju na ovakav način.

– A. D. je najmlađi predsednik mesnog orbora u Srbiji, a fizički je napadnut u prisustvu svog devetogodišnjeg brata i oca Zorana. Lepio je plakate na banderi koja je pored državnog puta, ne u nečijem dvorištu, i doživelo je ovakvu neprijatnost. To je van koloseka ljudskosti – smatra Ilić i dodaje da zbog dalje istrage dečak neće davati izjave za medije.

Zoran Dimitrić, otac napadnutog dečaka, potvrdio je da su nalazi lekara predati policiji.

– Zalepili smo oko 40 plakata na isto toliko bandera i nigde nas niko nije ometao niti smo imali sukob bilo s kim. Bilo je i drugih plakata koje nismo cepali niti skidali, čak smo pored njih lepili svoje, a ne preko. Taj čovek je i pre dvadesetak dana pretio mom detetu, ali tome nismo davali neki značaj. Međutim, moj sin je danas napadnut i maltretiran. Kojoj stranci pripada, ili je samo njen simpatizer čovek koji je nasrnuo na moje dete, apsolutno me ne zanima. Da je i radikal, ovakav potez je za svaku osudu – kaže dečakov otac.

S.Pajić foto S.Pajić Izvor Alo.rs

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas