Orlovi će u Lagatoru imati ogromnu podršku protiv  Irana, trećeplasirane ekipe na svetskom šampionatu. Biće ovo prava promocija malog fudbala u Loznici kao i velika promocija našeg grada. Veoma malo vremena je prošlo od osnivanja Kluba malog fudbala Loznica Grad i ove utakmice, što govori da su čelnici grada sa razlogom podržali klub, čime su zaokružili priču privrženosti Lozničana fudbalu.

Povodom prestojećeg meča, u gradskoj upravu u Loznici, održana je konferencija za medije.

-Za novi sportski spektakl u našem gradu vlada ogromno interesovanje. Zahvalni smo FS Srbije za ukazano poverenje. Postaraćemo se da u ovoj promociji grada i sporta sve protekne u najboljem redu. Utakmica je ranga visokog rizika i pod prismotrom je UEFA i FIFA, pa će sve prateće službe biti prisutne. Posebno bih se zahvalio futsal klubu Loznica Grad, koji su mahsimalno uzeli učešće u ovome i mnogo nam pomažu oko same organizacije utakmice – naglasio je Nenad Radić član Gradskog veća za sport.

Za tehnički deo pripreme utakmice biće zadužen UFK Lagator na čelu sa direktorom Željkom Marjanovićem, koji je uvek spreman za velike događaje.

-Sve je pod kontrolom, zahvaljujući lokalnoj samoupravi, jer redovno prati naše aktivnosti, kroz pokrivanje mnogih troškova -kazao je Marjanović

Opštinski fudbalski savez Loznica velikim delom uključen je u organizaciji utakmice ali će pre meča iskoristiti priliku da priredi koktel, na kojem će svim klubovima iz svog saveza pokloniti sportsku opremu. Pored brojnih zvanica iz sveta sporta, estrade i biznisa, biće dodeljene plakete zaslužnim sportistima, klubovima i sportskim radnicima za doprinos savezu u proteklih 45.godina postojanja.

-Ovo je jedan primer kako jedan grad i savez mogu da funkcionišu. Mislim da smo prvi koji su omogućili svim klubovima sportsku opremu u protekli 45. godina postojanja saveza. Na koktelu će prisustvovati kompletno rukovodstvo FS Srbije, potvrdili su dolazak svi prestavnici regiona FS. – kazao je Milutin Baštovanović predsednik FS Loznica.

Zbog velikog interesovanja, utakmicu će direktno prenositi TV Arena sport.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas