KUP SRBIJE: Ponedeljak rezarvisan za futsal

Novu sezonu u futsalu Lozničani počinju u prvom kolu Kup-a. Oni će u ponedeljak 30.septembra dočekati ekipu KMF Bezbednost iz Valjeva. Utakmica počinje 19:30 što će biti redovan termin i u prvenstvenim utakmicama.

Biće ovo dobra prilika da se predstavi ekipa za novu sezonu u koju Lozničani ulaze sa velikim ambicijama. Prošlogodišnji vicešampion pokušaće ove sezone da konkuriše za prvo mesto i eventualni prolazak kroz baraž u drugu ligu.

-Kompletirali smo sastav ali smo u pregovoru sa još dva igrača koja će nam značiti mnogo iskustvom i kvalitetom. Imaćemo veoma ozbiljnu ekipu ali i obavezu da predstavimo naše omladinske reprezentativce, uz to ono što je najvažnije da i ove godine širom Srbije ostavimo dobar utisak,prezentujemo naš grad u najboljem svetlu – kaže sportski direktor KMF Loznica Nenad Despotović

Loznica ima sjajnu publiku koja uvek velikim aplauzima pozdravi dobar potez bilo da je domaći ili gostujući igrač u pitanju. Na utakmice futsala roditelji rado dovode decu jer je atmosfera sjajna. Ove godine publika će imati i zadatak da iskali naše mlade igrače za nastupe u reprezentaciji.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas