SNP: KRENULA IZBORNA KAMPANJA U KRUPNJU (VIDEO)

krupanj izborna kampanjaU Krupnju je zvanično počela kampanja SNP na lokalnom nivou,koja na izbore izlazi samostalno pod rednim brojem 5.Lista pod nazivom “SNP-Krupanj pobeđuje,Dr Zora Jovanović” ima 35 kandidata sa 223 potpisa.

Tim povodom u prostorijama SNP u Krupnju,održana je tribina na temu poljoprivrede i saradnje sa Rusijom.

Na sastanku sa poljoprivrednim proizvođačima,Milisav Petrović član predsedništva i poverenik mačvanskog okruga SNP,istakao je poljoprivredu kao glavnu razvojnu šansu za Krupanj.

“U narednom periodu dovešćemo ovde one investititore koji su spremni da otvore privredne kapacitete u preradi poljoprivrednih proizvoda.To je nasušna potreba ovde,ovde ima stručnih ljudi i rukovodstvo SNP u Krupnju spremno  je za plan ekonomskog oporavka i razvoja Krupnja,sa težištem na razvoju poljoprivrednih proizvoda”- kazao je Petrović.

Miloje Lukić odbornik SNP u Krupnju,istakao je da će ova partija sve učiniti da pomogne razvoju poljoprivrede,konkretno uključujući i lokalne vlasti koji će pomoći u boljoj organizaciji.

“Mnogo polažemo na saradnju sa Ruskom Federacijom,da se ovde u Krupnju otvori neki pogon za preradu,to bi bilo najvažnije za Krupanj.Ako neko ovde otvori neki pogon,to znači da su seljaci sigurni,da će sigurnog otkupa biti i onda se oni ne plaše da proizvode to što će taj pogon da prerađuje.Da ne izvozimo više malinu preko hladnjačara”-kazao je Lukić.

 

POGLEDAJTE VIDEO PRILOG

 

restoran-donji-grad-baner-1

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas