Krasavac i Isailović obišli Dom zdravlja u Krupnju

Krupanjski Dom zdravlja danas je posetio načelnik Mačvanskog upravnog okruga, Vladan Krasavac i sa svojim saradnicima se upoznao sa trenutnom situacijom u radu zdravstvene ustanove. U razgovoru sa Dr Ljubicom Radić- direktorom Doma zdravlja i Ivanom Isailovićem predsednikom opštine Krupanj i Zoranom Zarićem- presednikom SO Krupanj- načelnik je istakao činjenicu da Krupanj trenutno beleži najpovoljnije rezultate u pogledu zdravstvene zaštite .

-Na području opštine Krupanj nemamo veliki broj zaraženih Korona virusom što potkrepljuje činjenica da postoji veliko interesovanje za vakcinisanje. Moja poruka glasi – da: Ne treba popuštati sa merama zaštite od opake bolesti, uz molbu građanima da koriste zaštitna sredstva od opake bolesti i istovremeno kontrolišu socijalni život…samo tako možemo se nadati zdravoj budućnosti i naravno razvoju opštine Krupanj– rekao je Ivan isailović predsednik opštine Krupanj.

Ovom prilikom načelnik Mačvanskog upravnog okruga, Vladan Krasavac upoznao se sa uslovima rada u domskom odeljenju za smeštaj starih lica i uverio se da su uslovi za rad kao i mere zaštite na zavidnom nivou.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas