Konačno stigao napadač- Dragiša Komarčević na Lagatoru

Loznički zeleno-beli konačno su pronašli dugo traženo rešenje za špic napada. Po prvi put u svojoj karijeri na Lagatoru će zaigrati Dragiša Komarčević.

Naime oko njega se već dugo godina dizala prašina na fudbalskoj sceni. Sve uprave koje su bile u klubu, poslednju deceniju, pokušavale su privoliti Komarčevića da dođe na Lagator. Niko nije uspeo da parira timovima iz Premijer lige BIH , do sinoć.

Vlastimir Lukić uspeo je da dogovori najveće pojačanje kluba od kad je na njegovom čelu. Veliki uticaj na dolazak Komarčevića pored trenera Dragana Mićića imao je  i Aleksandar Stanković predsednik KMF Loznica Grad.

– Doveli smo sjajnog igrača, veoma smo zadovoljni postignutim dogovorom. Svima su dobro poznati kvaliteti Komarčevića a posebno treneru Draganu Mićiću. Polako kompletiramo ekipu. Stigao je i Nemanja Mladenović sjajan štoper iz ekipe Tutina a u planu nam je da dovedemo još dva igrača – kazao je Vlastimir Lukić predsednik FK Loznica

Dragiša Komarčević je sjajan fudbaler, napadač koji je u Premijer ligi BIH postigao 25 golova. Svoju karijeru počeo je u ekipi LUK iz Voćnjaka ali se nije dugo zadržao tamo jer je odmah prešao u tadašnjeg srpskoligaša Jadar iz Stupnice. Loznica je već tad u to vreme ,kad je na čelu kluba bio Milorad Tadić želela dovesti Komarčevića, ali on je odabrao da uđe u profesionalne vode, pa je otišao u Premijer ligu BIH. Svi pokušaji da dođe na Lagator su propadali do sinoć. Komarčević je u Bosni igrao i futsal u najačoj ligi te zemlje a naši sugrađani imali su priliku da ga vide na raznim turnirima u Lagatoru i okolini gde je nastupao za ekipu Proleća.

Ekskluzivno za prvi i najčitaniji portal u Loznici, Komarčević je izjavio:

-Radujem što sam konačno došao na Lagator. Bilo je kontakata i nekih dogovora tokom poslednjih godina ali tek sad su nam se složile sve kockice. Drago mi je što ću sad moći provoditi više vremena sa porodicom jer sam kući. Još kao dečak ili kao svi dečaci sa našeg prostora kad počnu igrati fudbal imaju želju igrati na Lagatoru, ja sam morao okolnim putem ali evo želja se ispunila.

Da li ste pratili Loznicu u poslednje vreme ?

-Jesam koliko su mi obaveze dopuštale, kad god sam imao slobodnog vremena bio sam na tribinama i posmatrao utakmice. Većinu igrača poznajem a do skora sam imao priliku sarađivati sa trenerom Mićićem u Slogi.

Dragiša Komarčević već danas će se pridružiti ekipi na treningu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tatjana Bašević, bivša devojka nemačkog košarkaša Maika Cirbesa

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Time moves in one direction, memories in another ?

Објава коју дели T (@angel.tatjana) дана

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas