Konačno je stigao na Lagator Stefan Tripković

Posle Đorđa Belića koji je stigao iz Mačve, na Lagator stigao nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Stefan Tripković. Prenosimo u celosti objavu sa Oficijalnog sajta FK Loznica.

Nekoliko godina Loznica pokušava da u svoje redove dovede fudbalera, rodom iz Loznice, koji je još kao klinac pekao zanat u beogradskom klubu Rad a potom nosio dres Voždovca i još nekoliko klubova. Bio je reprezentativac Srbije U15,U17, i U 19. Kasno sinoć Stefan Tripković (1994), postao je novi igrač FK Loznica. Odmah je Milivoje Cvetinović poručio da se štampa dres sa broj 22.
Tripković je kompletan fudbaler, sjajnih fizičkih predispozicija, pojačanje kakvo bi poželeo svaki superligaš u Srbiji, koji će bez sumnje predvoditi Loznicu na novom stadionu, do velikih sportskih rezultata.

Još jedan odličan fudbaler je potpisao za Loznicu, povratnik na Lagator i miljenik publike ali njegovi papiri još uvek nisu stigli iz inostranstva.

U planu je bilo dovođenje golmana, takođe rodom iz Loznice, Dejan Jevtić, koji je posle Loznice karijeru nastavio u Obiliću. Međutim on čeka ponudu sa Malte a Loznica nema vremena da čeka pa će pronaći drugo rešenje.

Može se reći da je sadašnji tim Loznice planiran još pre nekoliko godina, ostvaren je ove zime, jedino što se nije uspeo dovesti po planu Nikola Kovačević ali na leto i on je tu.

-Doveli smo sjajnog igrača koji ne samo da će biti pojačanje na terenu već će privući veliki broj publike. On je sjajan izvođač slobodnih udaraca, fudbaler koji jednim svojim potezom može da reši utakmicu. Uspeli smo ostvariti želju koja je do skoro bila neostvariva – kazao je Milivoje Cvetinović

Izvor www.fkloznica.rs

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas