Kiseonička kapsula ! Udah pun zdravlja! – Hedera Vita

Alpha LED Oxy Light Spa kapsula je napredna multifunkcionalna kapsula za celo telo sa dodatnom opcijom cistog kiseonika za telo i lice. Kapsula sadrzi svetlosnu terapiju i fizio-mehano opcije sa dodatkom generatora kiseonika (napravljen u SAD i odobren od strane FDA), koji se moze kontrolisati kako bi kiseonik cirkulisao u dovodu vazduha unutar cele kapsule ili putem dodataka za lice za udisanje i aplikaciju na kozu lica direktno.

Bogatstvo kiseonika je kljuc mladalackog i svezeg izgleda. Rejuvenacija, putem povecanog nivoa kiseonika, pospesuje zdrav sastav celija, mentalno stanje, poboljsava fizicku stabilnost i oporavlja imunoloski sistem.
U ljudskom telu postoji vise od 7 triliona celija. Objavljena istrazivanja su pokazala da povecanje nivoa kiseonika u ovim celijama ima dugorocan pozitivan uticaj na zdravlje.

Tretman u kiseoničnoj kapsuli namenjen je svima koji vode računa o svom zdravlju. Ovaj tretman predstavlja jedinstven način da se podstakne cirkulacija u organizmu i da se toksini izbace.

Savremeni način života koji podrazumeva previše poslovnih obaveza i stresa kod većine ljudi dovodi do BURN OUT sindroma.
Nesanica, bolne tačke na telu, hronični umor, iscrpljenost, smanjenje radne sposobnosti i pad koncentracije mogu biti stanja koja prate prekomerni stres.
Da biste negativne efekte stresa otklonili idealan način je izlaganje tela u Alpha LED Oxy Light Spa kapsuli, koje će Vaše telo ponovo vratiti u balas, relaksirati mišiće a Vaše telo i duh dovesti u ravnotežu.

 

Facebook: Hedera Vita terapeutik centar
Instagram: hederavitacentar
Web sajt: www.hederavitaterapeutikcentar.rs
Telefon: 015/892-306, 069/305-99-95
Trg Jovana Cvijića 3, Loznica (iznad maloprodajnog objekta Hedera Vita natural cosmetics)

Prevencija je pola zdravlja!

Vaš Hedera Vita Terapeutik Centar

 

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas