Kiseonička kapsula ! Udah pun zdravlja! – Hedera Vita

Alpha LED Oxy Light Spa kapsula je napredna multifunkcionalna kapsula za celo telo sa dodatnom opcijom cistog kiseonika za telo i lice. Kapsula sadrzi svetlosnu terapiju i fizio-mehano opcije sa dodatkom generatora kiseonika (napravljen u SAD i odobren od strane FDA), koji se moze kontrolisati kako bi kiseonik cirkulisao u dovodu vazduha unutar cele kapsule ili putem dodataka za lice za udisanje i aplikaciju na kozu lica direktno.

Bogatstvo kiseonika je kljuc mladalackog i svezeg izgleda. Rejuvenacija, putem povecanog nivoa kiseonika, pospesuje zdrav sastav celija, mentalno stanje, poboljsava fizicku stabilnost i oporavlja imunoloski sistem.
U ljudskom telu postoji vise od 7 triliona celija. Objavljena istrazivanja su pokazala da povecanje nivoa kiseonika u ovim celijama ima dugorocan pozitivan uticaj na zdravlje.

Tretman u kiseoničnoj kapsuli namenjen je svima koji vode računa o svom zdravlju. Ovaj tretman predstavlja jedinstven način da se podstakne cirkulacija u organizmu i da se toksini izbace.

Savremeni način života koji podrazumeva previše poslovnih obaveza i stresa kod većine ljudi dovodi do BURN OUT sindroma.
Nesanica, bolne tačke na telu, hronični umor, iscrpljenost, smanjenje radne sposobnosti i pad koncentracije mogu biti stanja koja prate prekomerni stres.
Da biste negativne efekte stresa otklonili idealan način je izlaganje tela u Alpha LED Oxy Light Spa kapsuli, koje će Vaše telo ponovo vratiti u balas, relaksirati mišiće a Vaše telo i duh dovesti u ravnotežu.

 

Facebook: Hedera Vita terapeutik centar
Instagram: hederavitacentar
Web sajt: www.hederavitaterapeutikcentar.rs
Telefon: 015/892-306, 069/305-99-95
Trg Jovana Cvijića 3, Loznica (iznad maloprodajnog objekta Hedera Vita natural cosmetics)

Prevencija je pola zdravlja!

Vaš Hedera Vita Terapeutik Centar

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas