Kele srušio Zemun ! Još jedna pobeda u gostima

Srpski Atletiko Bilbao nastavlja sa dobrim igrama u Prvoj ligi Srbije. Danas su slavili u Zemunu rezultatom 2:1 i osvojili nova tri boda.

Gubila je Loznica na poluvremenu 1:0 golom u 44 min samo nekoliko sekundi pre isteka prvog dela. U drugom delu utakmice Loznica preuzima inicijativu jer je igrala u trenutno najačem sastavu. Ušli su Milinković, Aleksa Matić i Kosta Dražić. U centru pažnje bio je napadač Goran Matić. Promašio je dve velike šanse, i kad se mislilo da će Zemun to kazniti, Matić iz trećeg pokušaja postiže gol i ruši nade Zemuna.

Budite bolje informisani od drugih gledajte prenose uživo, dobijajte informacije u sekundi, PREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

Mora se odati priznanje dvojici mlađih igrača Bogdanu Bogdanoviću i Milanu Iliću. Stvarno su sjajno odigrali, čini se da su mogli i drugi deo odigrati ceo ali šansu su dobili iskusniji fudbaleri.

Lozničani su zadovoljni šteta što nema publike jer bi u narednom kolu protiv Dinama Lagator bio ispunjen do poslednjeg mesta

Ova utakmica prenošena je u direktnom streem prenosu uz ogromno interesovanje javnosti.

Loznica se posle 16 kola nalazi na visokm 5 mestu Prve lige Srbije. U sledećem kolu na Lagatoru dočekuju Dinamo iz Vranja.

LOZNICA: Ružić 8, Janjušević 8, Spasenović 8,Bogićević 7, Stanojević 9, Belić 8, Ilić 8 (A.MAtić 8), Bogdanović 8,(Dražić 8) Vraštanović 8, (Milinković 8) Matić 9, Komarčević 8

Igrač utakmice: Goran Matić (Loznica)

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas