Kebina ljubavnica snima seksi dokumentarac

skola-stranih-jeezikaLjiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, rešila je da raskrinka pevača koji godinama tvrdi da nije imao ništa s njom.
Iz ove afere rodila se devojčica Ina, koja danas ima 17 godina i koju Keba ne želi da prizna.

Kako bi konačno stala na put Kebinim optužbama da mu smešta aferu, Ljiljana snimiće dokumentarni film o njihovoj avanturi.

– Kada Ina sledeće godine bude postala punoletna, objaviću taj dokumentarac. Ne želim pre toga ništa da radim. Morala sam da prećutkujem i ostajem nema na neke priče i situacije koje su se dešavale. Sad više ne moram. Objasniću i neke situacije koje su se dešavale dok sam bila trudna i kada sam se porodila. Kako će on reagovati što će se naći u dokumentarcu, ne zanima me. Niko od njih se nije pitao, niti brinuo kako sam se ja osećala i da li sam dobro. Želim ovo da uradim i zbog puno samohranih majki koje su u sličnoj situaciji – rekla je Ljiljana.
Ljiljana ističe da nema potrebe da se bilo ko plaši njenog dokumentarca, koji izlazi početkom sledeće godine – bar ne oni koji kojima je savest čista.

– Svi oni koji su ispali ljudi i kojima je savest mirna nemaju čega da se boje. Ja najbolje znam kroz šta sam sve prolazila sve ove godine i koliko mi je vrata bilo zatvoreno jer je neko potegao svoje veze kako bi mi napakostio. Nažalost, nema potrene da dodatno dramatizujem neke stvari ili situacije i da ubacujem momente koji se nisu desili. Sve što smo zbog njega prošle dovoljno je za nekoliko filmova, a ne jedan dokumentarac – kazala je Jevremovićeva za “Informer”.
Izvor Alo.Rs

 

suncana-reka-baner

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas