Keba neće biti ispod ringa ali šalje poruku podrške

Dragan Kojić Keba poslao je podršku bokserima Loznice pred današnji meč odluke za titulu prvaka države. On je na zvaničnoj facebook stranici BK Loznica komentarisao postavljeni video.

Dragan Kojic Keba Bravo momci..Baš ste me dirnuli na najlepši mogući način.Žao mi je što ne mogu večeras biti uz vas”ispod ringa”ali vam želim svu sreću..(hrabrost imate)…i samo”Bre gidi džanum”i do pobede?.LOZNICA?

Večeras od 19h u Smederevu počinje finale treći meč za konačnu odluku o šampionu države. Poznato je da jedino publika u Loznici na bokserskim mečevima može da ispuni dvoranu do poslednjeg mesta i to traje decenijama. Očekujemo da danas na Gradskom trgu u Smederevu bude veliki broj naših sugrađana. Več se najavljuje podrška Smederevaca iz grada Ljubiše Simića legendarnog boksera koji je nosio dres Loznice.

Danas Ruska legija izlazi na megdan Loznici koja je pojačana sa jednim Ukrajincem. Danas čiste glave i velikog srca Aličić, Jovanović.Fetahović,Poletan, Đokić i Veletić pišu istoriju srpskog boksa. Danas se titula prvaka države vraća u Loznicu !

Svi u Smederevo !

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas