Kamp Budimlija: Milina usred šuma

0

Smešten u podnožju Gučeva, kamp Budimlija postao omiljeno mesto za odmor i rekreaciju. Pun pansion i korišćenje svih sadržaja je 20 evra.

KAMP “Budimlija” nedaleko od centra Loznice, koji se prostire na 4.000 kvadratnih metara, nazvan je po planinskoj rečici, i ovog leta je omiljeno mesto za odmor, razonodu i rekreaciju mnogih gostiju iz svih krajeva Srbije, ali i inostranstva.

Gostima je na usluzi odličan smeštaj, bar uz bazen (sa vodom iz rečice Budimlije), restoran sa domaćom kuhinjom, odbojkaški, košarkaški, rukometni, teniski, fudbalski tereni kao i dosta prostora za igru dece na igralištu, staza za džoging, a šumskim stazama lako se stiže do spomenika na Gučevu.

Smeštaj je u velikim bungalovima, a cena pansiona je specijalna i pravi se po broju gostiju, vremenu koje provode, da li je to pun ili polupansion. Pun pansion i korišćenje svih sadržaja je 20 evra. U špicu sezone ovde uživa i do 1.000 gostiju. Dnevna cena bazena je 100 dinara za odrasle, dok je za decu ulaz besplatan. U kuhinji je bogat meni domaćih jela, a spremaju i “brzu hranu” i to po želji gostiju.

– Meni se stalno menja, pa za sledeći vikend nudimo prasetinu, mešano meso, čorbu, salate, dok smo prošlog nudili gulaš i druge “đakonije” – kaže menadžer centra Filip Vučetić. – U planu je izgradnja velikog hotela koji bi radio i zimi. Uradićemo i žičaru, a svake godine ćemo “donositi” nove sadržaje. Objekat je namenjen sportistima, ali i porodičnim ljudima i deci. Dolaze nam rukometaši, teniseri, košarkaši…

PROSLAVLjENI loznički fudbaler Petar Aleksić, koji već sedam godina radi u Češkoj, doveo je ekipu u Budimliju.

– Doveo sam ih da razbiju famu o Srbima kao lošem narodu – kaže Aleksić. – Oni su oduševljeni gostoprimstvom, a organizovali smo posete Tršiću, Tronoši, Konaku “Milica”, a odigrali smo i prijateljski fudbalski meč sa Radničkim Stobeks.

Vladimir Mitrić  novosti.rs

Оставите одговор

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas