Kakav meč u Bijeljini ! Pobeda Loznice 8:6, opet Babić presudio (video)

Loznica u fantastičnom ambijentu slavila pobedu u drugom kolu nad odličnim Radnikom u Bijeljini.

radnik loznica boks bijeljina foto dsportGrad Bijeljina i BK Radnik zaslužuju sve same pohvale za organizaciju meča. Ovakva organizacija jednog meča skoro nije viđena na ovim prostorima, imali smo osećaj da se nalazimo u Las Vegasu a ne samo 30 km od Loznice. Ceo draž i ton meču davao je profesionalni voditelj a uz to odlične borbe legle su kao šlag na tortu. Ovoliki respekt i poštovanje od strane komšija BK Loznica nije doživela nigde. Čak je i gradonačelnik Bijeljine, Mićo Mićić došao na meč i održao uvodni govor pozdravivši publiku i sve boksere.Bokserski savez Srbije napravio je veliki potez uvođenjem ekipe Radnika u Prvu ligu Srbije. Ceo utsak davao je ton, da vam ne bude žao ako Loznica izgubi meč, a malo je falilo.

Pored odlične organizacije Radnik je napravio jednu moćnu ekipu, sastavljenu od samih šampiona i vicešampiona što svetskih, evropskih tako i učesnika na Olimpijskim igrama. Međutim Loznica je i ovaj put dokazala zbog čega je Srpski hram boksa, uspela je da svojim poslednjim atomima snage dovede meč u svoju korist i ako je gubila celo vreme. Svaki bokser Loznice i onaj koji je izgubio dao je sve od sebe, borio se tražio put do pobede, i svaki je zaslužio da bude nagrađen kao da je pobedio.

Poraz je najteže pao omalenom Sebastijanu Šaćiriju u prvoj borbi, nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom, dugo je bio razočaran, ali Radnik je vodio 2:0.

U drugom meču Milčoš Jankovićje opravdao tvrdnje da je spremniji nego u prvom kolu pa je pobedio rezultatom 3:0 i doneo izjednačenje.

U trećem meču novajlija u timu Loznice koji je bio iznenađenje za sve Boris Katalinić izgubio je 3:0 od Adema Fexatovića pa je Radnik ponovo došao u vođstvo.

Treći meč boksovao je reprezentativac Srbije Aleksandar Drenovak i slavio ubedljivo 3:0 ali sve pohvale zaslužuje njegov protivnik Stefan Čolović koji je tražio fajt tokom čitave borbe. Loznica je ponovo izjednačila na 4:4

vladan babic radnik loznica foto dsport (Custom)Džemal Bošnjak i Vladan Vlajić boksovali su meč koji je sasvim zasluženo pripao domaćem bokseru rezultatom 3:0. Ponovo Radnik vodi i treba im još jedna borba za pobedu.

Na ring su izašli ljubimac domaće publike Miloš Veletić i novajlija u Loznici Toni Filipi. Meč je obilovao razmenom udaraca u prve dve runde u kojima je Filipi imao blagu prednost ali u trećoj rundi bokser Loznice dominirao je i doneo vrednu pobedu za izjednačenje rezultata.

Poslednja borba odlučivala je pobednika. Na ring su izašli Dašo Simeunović i Vladan Babić. Tenzija na ringu i oko ringa je rasla ali sve je već na početku prve runde splasao Babić, nokautom je uzdrmao domaćeg boksera, koji se malo pribrao i krenuo silovitije da boksuje što je oduševilo domaću publiku, opet iskusni Babić pogađa dobro sa nekoliko udaraca protivnika koji je ponovo u nokautu. Posle brojanja loznički gorostas krenuo je silovito i završio meč trećim nokautom pšosle čega je sudija u ringu prekinuo meč.

Oduševljenje oko 300 lozničana koji su stigli u Bijeljinu, znali su da pozdrave svoje pulene, ali i protivnika koji je bio sjajan. Meču je prisustvovalo oko 800 gledalaca koji su puni utisaka i zadovoljni otišli kući.

REZULTAT RADNIK – LOZNICA 6:8

Mateo Komadina – Sebastijan Šaćiri 2:1, Matej Šimec – Miloš Janković 0:3, Adem Fexatović – Boris Katalinić 3:0, Stefan Čolović – Aleksandar Drenovak 0:3, Džemal  Bošnjak – Vladimir Vlajić 3:0, Miloš Veletić – Toni Filipi 0:3, Dašo Simeunović – Vladan Babić 0:3 TKO 1.

Više fotografija na našoj facebook stranici

VIDEO

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas