Iznajmljivanje luksuznih apartmana u Crnoj Gori – standardi koji se očekuju

Kada od neke destinacije planiramo da iskorustimo sve što nam ona ponudi – iznajmljivanje apartmana postane svojevrsna potreba čoveka koji zna da šta želi od odmora. Udoban apartman pruža mir i zaklon od vreve i umora, stoga je važno da smeštaj pokriva standarde koji se od njega očekuju.

Destinacija kao što je Crna Gora postala je jedna od omiljenih letnjih lokacija koja sve više privlači afluentnu klijentelu, pre svega iz severne Evrope, a definitivno jedan od glavih razloga ubrzanog prosperiteta male meditreranske zemlje jeste luksuzno naselje Porto Montenegro. Smešteno je nadomak Tivta, u jednom od najlepših zaliva na Mediteranu, a čitav kompleks pleni svojom nesvakidašnjom ponudom luksuznog smeštaja.

Uživanje u luksuznom smeštaju i prilika da Crnu Goru upoznate na pravi način!

Šta Vas čeka u Portovom apartmanu?

1. Savršena lokacija sa pogledom na jedinstveni fjord

Iznajmljivanje luksuznih apartmana u Crnoj Gori utoliko je ekskluzivnije zbog razvoja jedinstveno lepog i nesvakidašnjeg naselja na samom rubu zaliva Boka Kotorska. Svaki apartman u koji se uselite sami, sa porodicom ili prijateljima ima nestvaran pogled na prirodni fjord koji pravi Jadransko more, okruženo planinski masivima, uređenim plažama i starim gradovima – reperima stare, mlečanske arhitekture.

Gosti Porta imaju ekskluzivan pristup povlašćenim cenama za izlete brodom, helikopterom, jahtama ilii iznajmljivanje automobila – obezbeđujući da svaki trenutak proveden na tivatskoj rivijeri uvek bude dobra ideja da se krene u avanturu.

2. Apartman koji ispunjava različite potrebe za smeštajem

Apartmane u Porto Montenegru projektovale su i dizajnirale arhitekte međunarodnog renomea i sve unutar zidova vašeg ekskuzivnog apartmana odiše elegancijom i otmenošću. Paleta boja varaira između pastelnih nijansi, sa diskretnim plavim ili bordo bordurama, dok kombinacije kamena i masivnog drveta kreiraju idealnu pozornicu za igru svetla.

U Portu možete prilagoditi svoj aparman za letnji odmor potrebama i brojnosti članova sa kojima putujete, te izabrati između nekoliko vrsta smeštaja:

  • Studio apartman – idealan za manji broj svetskih putnika i uživalaca udobnog smeštaja. Svaki studio apartman u Portu poseduje prelep pogled na park i naselje, a unutar njega raspolažete trpezarijom, kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom.
  • Jednosoban stan – u stanovima od 50 do 90 kvadratnih metara možete birati šta vam više odgovara – da li panoramski pogled na Boku čiji će vas talasi buditi izjutra ili pogled na živahno nautičko naselje, prepuno barova, restorana i prodavnica ekskluzivnih modnih prendova.
  • Dvosobni i trosobni apartmani – Dobar odmor na moru mora da ide ruku pod ruku i sa kvalitetnim i besprekorno osmišljenim smeštajem kako bi dugo ostao u lepom nsećanju, a – ima li boljeg smeštaja od prostranog apartmana koji nudi pogled na more ili planine kojima se možete diviti iz udobnosti “svog doma”.

Luksuzni apartmani Porto Montenegra odlikuju se odlikuju visokim plafonima, prostranim dnevnim boravkom i velikim prozorima maksimalno iskorišćavajući prirodnu svjetlost, sa prekrasnim pogledom na širokim i uređenim terasama.

  • Penthaus – Penthaus nudi nešto zaista izuzetno, sa prekrasnim pogledom, elegantnim nameštajem i obiljem prirodne svetlosti. Privatni bazen na krovu i pogled na more, savršen je za porodice ili parove koji traže dodatnu dozu uživanja.

3. Ekskluzivni način života na Mediteranu

Konsijerž usluge koje su ponuđene na korišćenje gostima luksuznih Porto Montenegro apartmana uključuju brojne pogodnosti među kojima se kao najpopularnije među gostima izdvajaju one propisane najvišim standardima hotelijerstva i luskuznog života.

Rezervacije u restoranima

Uživajte u restoranima koji specijalno po vašem ukusu pripremaju jela internacionalne kuhinje ili domaće, tradicionalne specijalitete i uverite se zašto je gastonomski užitak na nekoj destinaciji jedan od presudnih faktora za ponovni dolazak.

Kućnu dostavu hrane

Ponekad nam je svima potrebno da u udobnosti “svoga doma” pogledamo film, seriju ili se samo odmorimo od celodnevne šetnje i plivanja. Kao gost Porta, svaki zalogaj kojeg se zaželite biće dostavljen za manje od sat vremena.

Usluge batlera

Gosti u apartmanima Porta se mogu u potpunosti opustiti jer će batler brinuti o svim njihovim potrebama kao što su prenos prtljaga, održavanja mira i higijene u apartmanu ili rezervacije večera i izlazaka.

Gratis dnevne propusnice za sportski klub i bazen Jahting kluba Porto Montenegro.

4. Ekskluzoivni pristup događajima i zabavama

Šta je “manje običan” život?

Život u aparmanima nautičkog naselja Porto Montenegro u Crnoj Gori ispunjen je dinamičnim kalendarom događaja koji je aktivan tokom cele godine, a ne samo preko leta, iako je tada najslađe biti deo elite. Od koktela na terasi uz zalazak sunca, do velikih koncerata, izložbi, modnih revija, sportskih aktivnosti na moru i kopnu.

Koncept iznajmljivanja luksuznih apartmana u Crnoj Gori posvećen je luksuznom načinu i stilu života na koji je svetska elita navikla; u prekrasno uređenim apartmanima na samoj obali mora, posvećene timove koji brinu o svakom zahtevu gota, kao i u nizu ekskluzivnih pogodnosti ove nautičke zemlje. Sve ove karakteristike učinile su Crnu Goru mnogo ekskluzivnijom a svakodnevni život na moru – malo “manje običnim”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas