Ispovest prevarenog mladoženje: Lažna mlada me je opljačkala, hoću da se vrati, prelepa je!

runaway38– Ja te volim, Ivanka, i sve ti opraštam. Krenimo ispočetka. Spasi mi familiju i rodi mi dete, poručio je muškarac (66) iz Karlobaga svojoj nesuđenoj supruzi Ivanki (36), koja se zapravo tako ne zove, prenosi 24sata.hr.
Godinu i po bili su u vezi. Plaćao joj je sve što je poželela, a onda ga je samo jednog dana napustila. Odmah je otišao u policijsku stanicu i prijavio je, kao i njeno dvoje pomoćnika – ženu (53) iz BiH, koja mu je i pomogla pronaći partnerku, te muškarca (26) iz okoline Zadra.
Nesrećni mladoženja uskoro je saznao da se njegova bivša devojka ne zove Ivanka i da nije iz susedne BiH, kako mu je govorila. Zapravo je Hrvatica, a on joj je samo za grobno mesto za oca i majku u Banjaluci dao 5.000 evra. Plaćao je i izmišljene bolničke troškove, popravak zuba nakon navodne teške saobraćajne nesreće. Dao joj je i 6.000 kuna za kuću u Banjaluci
Uhapšeni muškarac (26) u izmišljenim je pričama bio sin izvesnog Ante iz Zagreba, za kojeg je Ivanka u metropoli radila.
– Ja nju ni nisam prijavio. Prijavio sam Antu, s kojim me varala, i njegovog sina, koji je dolazio po novac – brani se prevareni muškarac, koji, uprkos svim problemima u koje ga je dovela, strahuje da će njegova Ivanka morati u zatvor.baner-fotografisanje-i-snimanje
– Više mi znači promil nade da će poći za mene. Ona je jako lepa. Ima ruke kao Madona. Ako mi to propadne, ostaje mi samo da lovim ribu i čekam smrt – govori.
Policija je ženu (53) privela državnom tužiocu. Ispitali su je i pustili, a ostalih dvoje prijavu je dobilo dostavom. Međutim, muškarac planira da odustane od prijave i da se nađe sa Ivankom.

IZVOR Nezavisne/24sata.hr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas