„HEDERA VITA“ STIGLA U NOVI SAD

Kompanija „Hedera vita“ iz Loznice, koja se u Srbiji i svetu proslavila proizvodnjom prirodne kozmetike, pre nekoliko dana je otvorila svoju radnju u ulici Pap Pavla 41 u Novom Sadu. Građani mogu da biraju u ponudi velikog broja proizvoda, a tokom leta najveća potražnja je za uljem za brzo tamnjenje kože i za melemom za zaštitu i negu nakon sunčanja.

Prema rečima vlasnice Olgice Samoilović, firma u asortimanu ima preko sto proizvoda za negu lica i tela, za čiju se izradu koriste biljke i biljne prerađevine sa Balkanskog poluostrva.

– Imamo kozmetiku za kožu sklonu celulitu, gelove protiv bolova, kreme za negu lica, kreme za mladu, stariju ili aknoznu kožu. Dakle sve što je jednoj ženi, ali i muškarcu potrebno. Pratimo savremene trendove i aktivni smo na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, imamo i onlajn prodavnicu preko koje kupci kupci mogu da se informišu – objašnjava Samoilović

Kvalitet su prepoznali i stranci, pa kompanija iz Srbije trenutno izvozi proizvode u petnaest zemalja, pored evropskih i u Ameriku i Kanadu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas