HEDERA VITA AKCIJA ZA BORBU PROTIV RAKA DOJKE

Hedera Vita kampanja, MOŽEMO ZAJEDNO nastala je u želji da osnažimo žene i ukažemo na važnost ne samo preventivnih pregleda, već i samopregleda koji u većini slučajeva mogu spasiti živote.

Rak dojke čini vodeći uzrok obolevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj populaciji širom sveta. To je najčešći rak kod žena, kako u razvijenim, tako i u manje razvijenim delovima sveta. Prema podacima u Srbiji blizu 4.000 žena godišnje oboli od raka dojke, a preko 1.500 žena izgubi ovu tešku bitku.

Dostupna stručna literatura pokazuje da kada se karcinom dojke otkrije na vreme, u preko 90% slučajeva lečenje ima dobru prognozu. Međutim zbog kasnog otkrivanja bolesti smrtnost od karcinoma dojke je još uvek veoma visoka.

Mesec oktobar se obeležava kao međunarodni mesec borbe protiv raka dojke. Sve u cilju kako bi se skrenula pažnja na rasprostranjenost i podigla svest o značaju prevencije i ranog otkrivanja.

Hedera Vita osmislila je dobrotvornu kampanju za prikupljanje sredstava za borbu protiv ove opake bolesti. Tokom oktobra, deo sredstava od kupovine proizvoda obeleženih roze tračicom ići će u dobrotvorne svrhe.

Na izdvojenim proizvodima (Pantenol krema za lice, Pantenol mleko za čišćenje lica, Regenerativno mleko – Kamilica i Provitamin mleko za kosu 10 u 1) na slikovit način objašnjeno je kako se samopregled izvodi.

MI MOŽEMO ZAJEDNO!

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas