Gradski štab razmotrio trenutnu situacija sa COVID 19 (video)

Gradski štab za vanredne situacije grada Loznice danas je razmotrio informaciju o trenutnom stanju u vezi sa zaraznom bolešću Kovid-19 na teritoriji grada Loznice.
Predstavnici Opšte bolnice, Doma zdravlja, Policijske stanice, Gradske uprave i Komunalne milicije ukazali su na značaj dosledne primene propisanih mera Kriznog štaba i Vlade Srbije.
U cilju suzbijanja epidemije apelovano je nadležnim službama i građanima da se svakodnevno pridržavaju propisanih mera zaštite. Pojačanu aktivnost i kontrolu poštovanja naloženih mera Kriznog štaba Vlade Republike Srbije sprovodiće pripadnici policije, nadležne inspekcije i komunalna milicija.
Od izuzetne je važnosti, kako je rečeno, da se prijave svi kontakti zaraženih osoba kako ovaj epidemiološki talas ne bi dobio neželjen tok.
Na današnjem zasedanju formirano je i sedam stručno-operativnih timova sa zadatim merama zaštite i spasavanja stanovništva i to: za zaštitu od zaraznih bolesti, epidemija, pandemija, evakuacije, zbrinjavanja, zaštite i spasavanja od požara, eksplozija, od poplava i nesreća na vodi i pod vodom kao i zaštite od klizišta i sanaciju.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas