Gradski odbor Nove demokratske stranke Srbije (NDSS) zvanično se pridružio Zdravoj Srbiji u Loznici

SAOPŠTENJE „ZDRAVA SRBIJA“
U neočekivanom preokretu političke scene u Loznici, Gradski odbor Nove demokratske stranke Srbije, uključujući svog predsednika Mladena Kostadinovića, člana Glavnog odbora NDSS koji je napustio NDSS, danas je objavio svoj zvanični pristup Zdravoj Srbiji.
Ova presudna politička promena dolazi u svetlu nedavnih izbora u kojima je NDSS osvojio 5,7% glasova, dok je Zdrava Srbija zabeležila podršku od 2,3%.
Nakon odluke Gradskog odbora NDSS u Loznici, koju su podržali i mesni odbori NDSS, članovi su masovno pristupili Zdravoj Srbiji, značajno jačajući ovu političku opciju u Loznici.
Očekuje se da će ova tranzicija znatno uticati na predstojeće izbore zakazane za 17. decembar 2023. godine, donoseći novu dinamiku u politički pejzaž Loznice.
Posebno je značajna saradnja između Mladena Kostadinovića i Jelene Matić Kalabić, predsednice Gradskog odbora Zdrave Srbije u Loznici. Njihova sinergija obećava jačanje političke platforme Zdrave Srbije u ovom regionu.
Ovu odluku takođe je podržao Savo Stevanović, potpredsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije, dodatno potvrđujući njenu značajnost i šire političko jedinstvo.
Ovim neizbežnim političkim preokretom, Loznica se priprema za uzbudljive izborne trke, a odluka Gradskog odbora NDSS i Mladena Kostadinovića da se pridruže Zdravoj Srbiji obećava interesantnu političku budućnost u ovom regionu.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas