Gradonačelnik uručio poklone za trojke – briga grada o deci i porodici (video)

Da se u Loznici vodi aktivna populaciona politika potvrđuje i današnja poseta gradonačelnika Loznice Vidoja Petrovića porodici Timotić u Runjanima. On je zajedno sa načelnicom Odeljenja za društvene delatnosti Tanjom Glišić Matić i doktorom Stankom Terzićem uručio poklone i novčanu pomoć za trojke, tri devojčice, koje su prvorođena deca bračnog para Milice i Nemanje.
U razgovoru sa Timotićima gradonačelnik Loznice rekao je da je ljudski brinuti o porodici, a pre svega o deci koja su najveća radost roditeljima ističući da je ovo gest podrške grada Loznice porodicama sa troje i više dece što je u skladu sa populacionom politikom i podsticajnim merama lokalne samouprave po kojima je Loznica prepoznatljiva kad jedan od lidera u Srbiji.
Gradonačelnik je ukazao i da se u Loznici značajno poboljšao kvalitet života i društveni standard zahvaljujući otvaranju novih fabrika i drugim investicijama čime se stvaraju uslovi za bolji život Lozničana što je rezultat odgovorne socijalne politike koja se aktivno sprovodi u svim oblastima društvenog života.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas